Over mij

Over mij
Mijn naam is Jack Karelse. Al heel lang ben ik, niet altijd bewust, bezig met media en informatie. Als liefhebber en beroepsmatig. De rol van technologie is de laatste 15 jaar enorm toegenomen. Het boeit me.Soms beangstigt het me ook.

 

Op deze plaats vind je terug wat mij persoonlijk aanspreekt, opvalt, waar ik vragen over heb en wat ik graag wil delen. Ideeën en gedachten van mezelf en van anderen. Natuurlijk ben ik er ook om antwoorden te zoeken op vragen die er leven. Daarvoor ben ik mediacoach. Dus vraag me gerust om tips en advies. Als ik niet direct antwoord kan geven, gaan we samen op zoek.

Over de Digitale Geest
De Digitale Geest verbaast zich over de wereld van vandaag. Een wereld waarin media en technologie een grote rol spelen. Met plussen en minnen, moeilijkheden en mogelijkheden.
Doel van de Digitale Geest is om bij te dragen aan bewust en zinvol gebruik van media en technologie. Thuis, op school, op het werk of waar dan ook. Het gaat niet alleen over sociale media en hypermoderne technologie. Ook gewoon over de krant en een boek.

 

De Digitale Geest:
– informeert over ontwikkelingen op gebied van media, technologie en welzijn
– denkt mee over de mogelijkheden en moeilijkheden van de digitale wereld
– houdt een spiegel voor
– is een plaats om vragen te stellen over (sociale) media, technologie en welzijn.